Ίσως είμαι από τους λίγους που ενώ έχω ericsson .... ψήφισα ..... Νokia!
_________________ Για να δείτε τα νέα θέματα από την τελευταία φορά που μπήκατε πατήστε Προβολή νέων δημοσιεύσεων για να δείτε την κεντρική σελίδα πατήστε Αρχική Κοινότητας Για γρήγορες απαντήσεις σε ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις για πιο καθημερινές απαντήσεις θέματα forum αν δεν βρείτε απάντηση τότε στείλτε προσωπικό μήνυμα ianos
Πέμ Φεβ 05, 2009 8:01 pm
stelios
Site Admin
Εγγραφη: Πέμ Δεκ 04, 2008 5:09 pm Δημοσ.: 146
Re: Τί κινητό έχεις;/τι εταιρεία προτιμάς;
Κάποιοι διαχειριστές είναι ότι πρέπει ενώ κάποιοι άλλοι νομίζω ή οτι πρέπει να αλλάξουν κινητό ή πρέπει να αλλάξουν γνώμη!!!
Πέμ Φεβ 05, 2009 9:08 pm
maria-dionysia
Νέο μέλος
Εγγραφη: Πέμ Δεκ 04, 2008 5:06 pm Δημοσ.: 34
Από ότι φαίνεται νικήσαν τα NOKIA αγαπητέ Στέλιο!!!
Τρί Φεβ 24, 2009 11:17 pm
stelios
Site Admin
Στο δημοψήφισμα δεν με νοιάζει ποιά μάρκα κινητού κερδίζει αλλά όλα αυτά τα κάνουμε για πλάκα!
Πέμ Μαρ 19, 2009 4:43 pm
stelios
Site Admin
Re: Τί κινητό έχεις;
ianos έγραψε:
HP iPAQ rw6815
Επίσης κάτι που θα ήθελα να προσθέσω είναι ότι μετά από ώριμη σκέψη πήρα και εγώ το ipaq που είναι ίδιο με του ianos αν και εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση